Compartir
How To Make Candy: A Complete Hand Book For Making All Kinds Of Candy, Ice Cream, Syrups, Essences (en Inglés)
Norman S. Watson
(Autor)
·
Tansen Publisher
· Tapa Blanda
How To Make Candy: A Complete Hand Book For Making All Kinds Of Candy, Ice Cream, Syrups, Essences (en Inglés) - Norma T Watson
S/ 71,18
S/ 142,36
Ahorras: S/ 71,18
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 01 de Julio y el
Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "How To Make Candy: A Complete Hand Book For Making All Kinds Of Candy, Ice Cream, Syrups, Essences (en Inglés)"
This is an incredible handbook with straightforward explanations for various candy-making techniques and contains reliable recipes for everyone to follow. The book is detailed, friendly, and easy to understand. With the use of lucid language, this work doesn't just remain a mere handbook and becomes a set of simple instructions from a friend who tells you exactly what you need to know. This step-by-step guide includes several fresh candy recipes for everyone from intermediate to experts. Content of this book comprise of: Confectionery Syrup Crystallization Candy Blanc Mange Candy-bonbon-conserve Chocolate Colors Comfits Crack and Caramel Crystallized Sugar, and Articles Crystallized, Commonly Called Candies On Essences Fruits and Other Pastes Ice Cream Lozenges Meringues and Icing Pastile Drops Syrups The Stove or Hot Closet Sugar Spinning Jellies.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.